Јавен линч или поттик на омраза?


Билјана Антоска Стојанов

Магистер по медицинска администрација и бизнис мениџмент во маркетинг и рекламна стратегија. Долгогодишен активист во Мелбурн, Австралија и борец за правата на Македонците во Австралија.


Дерала, куртон порталите на вемерето!?
Кои се овие? Каков говор или каква инсинуација е ова? Зарем ваквиот говор не поттикнува креација на јавно мислење и омраза помеѓу народот?
А се лутите и пази повикувате на јавен линч зошто Апасиев ја отерал Шеќеринска баш таму од каде излегла. Сте се запрашале дали си заслужила или тоа ви е надвор од зоната на дејствување.
Не си интересен ниту пак си некој фактор! Од ден на ден покажуваш колку си глупав полтрон кој одработува за туѓи интереси против својата држава и народот кој живее во неа! Се правиш борец за човекови права! Не, ти си лажливец кој одработува само за пари!
Неистомислениците ти сме примарен таргет! Ако нека ти сме! Колку повеќе не има толку подобро за Македонија и толку побргу северџанистан ќе умри. Спреми се за на Марс за првата колонија, се слуша само северџанистански истомисленици примале.

Bon Voyage! Пиши ако ти треба нешто!

ПС: Ќе ти го пуштиме и Тричковски со тебе да не ти биде монотоно! А другите северџанистанци ќе ги задржиме ќе одговараат за велепредавство и сите криминали пред македонскиот суд на правдата!


Објавата на Билјана Антоска Стојанов на Facebook

Ако некој може, Џабир Дерала може!

Извор: https://www.facebook.com/100000533840580/posts/3659440437417048/


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

+ 85 = 87