Слобода за Панчевски!

Вчера во Основниот суд Велес судијата Валентина Ѓорѓиевска го осуди Владимир Панчевски на 3 години и 6 месеци затвор. Тој НЕПРАВЕДНО беше обвинет за влијание врз начинот на електронската распределба на предметите преку АКМИС системот за водење евиденција и распределба на случаите.

Ова е нашиот мал придонес во борбата за слобода за Владимир Панчевски.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

1 + 1 =