Правда за Панчевски!

По вчерашното известување дека е издаден налог за 30-дневен притвор на веќе разрешениот судија Владимир Панчевски, еве го нашиот мал, скромен придонес за правда за него.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

− 1 = 7