Потсетување на една реакција на Киро Глигоров за односот на ЕУ кон Македонија од 1992 г.


Facebook објава на Гоце Панговски од 13 јуни 2018


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

+ 29 = 36