Академиците наши насушни: Катица Ќулафкова на Twitter, 9 август 2017


„Жал ми е што СДСМ е принуден да го расчистува хаосот направен од ВМРО, но верувам ќе успее да го реши македонскиот јазол чесно и државнички“

9 август 2017, 08:17ч.

Aкадемик Катица Ќулавкова @kkulavkova со една изјава со која зазема страна. Ако академик воопшто заземе страна, треба да е само онаа на народот во чие име ја добил титулата која не смее да ја извалка: Македонскиот.

Погодивте: твитот не постои повеќе, но документиран е.
Профилот ѝ е избришан.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

7 + 2 =